Polis Akademisi Başkanlığı yeni POMEM duyuruları yayımlamaya devam ediyor. 04 Kasım 2020 tarihi itibari ile yayımlanan duyuruya göre 91 Polis alımı yapılacak. İlgili duyuru 26. Dönem POMEM adaylarını kapsamakta. 26. Dönem alımlarında 3. Yedek Planlaması duyurusu geldi ve ilgili duyuruya göre Asıl adaylar yerine yedek listeden adaylar belirlenmiştir.

Yedek 91 Polis Alımı Yapılacak!

26. Dönem POMEM 3. yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. 26. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine polis memuru olarak yetiştirilmek üzere planlanan asıl adaylardan lisans mezunu (70) erkek, ön lisans mezunu (21) erkek adayın yerine yedek aday planlaması yapılmıştır.

Yedek Planlama Sonuçları Online Sorgulanacak?

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar ile ilgili olarak adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. yedek planlama sonuçları Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet adresi üzerinde ilan edilecek olup adaylara ayrıca tebligat gönderilmeyecektir.

26. Dönem polis meslek eğitimi için yedek aday planlamaları 3. yedek planlama ile birlikte sonlandırılmıştır.

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

27. Dönem Polis Alımları İçin Hazırlanılıyor!

26. Dönem POMEM Yedek planlamalarının tamamlanması ile birlikte 2020-2021 yılı POMEM polis alımları Yaklaşıyor. Polis Akademisi Başkanlığı Kadın Erkek adaylar içerisinden Ön Lisans ve Lisans mezunu polis memuru alımı yapacak. Söz konusu 27. Dönem POMEM alımları hakkında herhangi bir gelişmeden haberdar olmak için veilanı bekleyen adaylara ulaşmak için BURAYA TIKLAYINIZ.