Polis Akademisi Başkanlığından Polis alımına ilişkin duyuru geldi. Geçtiğimiz günlerde başvurları alınmış olan 29. Dönem POMEM Polis alımı için yedek aday ataması yapılmıştır. 

29. Dönem POMEM kapsamında yayımlanmış olan Polis alımı duyurusu ile 13 Bin Polis alımı gerçekleştirilmişti. Buna göre sonuçlar sonrası kayıt yaptırmayan veya istifa eden adayların yerine atamak üzere Yedek Planlama yapılmıştır. Söz konusu Yedek Planlamaya göre 318 Aday atanmıştır.

Yedek Adaylardan Atama Kontenjan Dağılımı:

  • Lisans mezunu 226 erkek,
  • Ön lisans mezunu 25 erkek,
  • Lisans mezunu 33 kadın,
  • Ön lisans mezunu 34 kadın,

yedek adayın planlaması yapılmıştır.

Sonuç Sorgulama Ekranı Açıklandı!

Polis Akademisinden 227 Nisan  2023 tarihi ile gelmiş olan duyuruya göre Yedek Aday Planmalası yapılmıştır. Sonuçlara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Polis Akademisinden Gelen Duyuru:

29. Dönem POMEM Giriş Sınavı 3. yedek aday planlama sonuçları açıklanmıştır.

29. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine, lisans mezunu 226 erkek, ön lisans mezunu 25 erkek, lisans mezunu 33 kadın, ön lisans mezunu 34 kadın yedek adayın planlaması yapılmıştır.

Adaylara sonuçlar posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup internetteki resmi sayfamız üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

29. Dönem polis meslek eğitimi için yedek aday planlamaları 3. yedek planlama ile birlikte sonlandırılmıştır.

Tüm adaylara ilanen duyurulur.

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim