27. Dönem POMEM kapsamında Emniyete Polis Alımı yapılacak. Başvurular 08-21 Aralık 2020 tarihleri arasında alınacak. Ancak adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen başvuru ücretini yatırmaları gereklidir. Başvuru ücretini yatırmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Adaylar Ön Başvuru yapmadan önce başvuru ücretibi yatırmaları gereklidir. Başvuru ücretini yatırmayan adaylaırn ön başvuruları geçerli sayılmayacak.

NOT: Şehit veya Vazife Malulü oalnların eş veya çocukları sınav ücreti yatırmayacaktır.

8 Bin Polis Alımı Yapılacak!

Polis Alademisi  2020 yılı itibari ile 27. Dönem POMEM kapsamında 8 bin kişilik kadro ile Polis alımı yapacağını bildirdi. 6800 Erkek ve 1200 Kadın Polis Alımı yapılacak. Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden alım yapılacak olup Ön Lisans için 65 KPSS puanı ve Lisans mezunları için 60 KPSS puanına sahip olmak gereklidir. 

Başvuru Şartları hakkında daha detaylı bilgi almak için " 27. Dönem POMEM 8 Bin Polis Alımı Kılavuzu " bağlantısını inceleyebilirsiniz.

Polislik Başvuru Ücreti Ne Kadar?

Polis Akademisi Başkanlığında POMEM eğitimi için başvuru yapacak adaylar belirtilen başvuru ücretini yatırmış olmaları gereklidir. Bu kapsamda başvuru ücreti 150 TL dir. Ön başvuru ücretini yatırmayan hiç kimsenin başvuru geçerli sayılmayacak.

27. Dönem POMEM Alımları için Anlaşmalı Bankalar

POMEM alımı için adaylar başvuru ücretini Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Türkiye Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA27. Dönem POMEM Giriş Sınavı” isimli hesaba yatırılacaktır.

Sadece Halkbank ATM lerinden yapılacak başvurular kabul edilecek. Bunun dışındaki bankalara yatırılacak bankalar geçerli sayılmayacaktır.

Başvuru sonuçları açıklandığında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.