Polis Akademisi Başkanlığı 8 bin polis alımı yapacak. 2020 yılı için yayımlanan ilana göre erkek Kadın adaylar içerisinden polis alımı yapılacak. Başvurular 08 Aralık 2002 tarihi ile başlayıp 21 Aralık 2002 tarihi ile sona erecektir. Adaylar başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen şartları taşıyor olmaları gereklidir. Sonrasında ise belirtilen ücreti bankaya yatırmaları gereklidir.

2020 YILI POLİS ALIMI İÇİN SINAV ÜCRETİ BELLİ OLDU!

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 30 Kasım 2020 tarihi ile yayımlanan başvuru kılavuzuna göre başvuru ücretleri belli oldu. Adaylar Ön Başvuru yapacak olup ön başvuru sırasında belirtilen ücreti bankaya yatırmaları gereklidir.

2020 Yılı 27. Dönem POMEM 8 bin Polis Alımı için belirtilen Sınav Ücreti 130 TL'dir. İnternet üzerinden ön başvuru yapacak adaylar tarafından sınav başvuru ücretini 08 Aralık 2020 saat 09:00’dan 21 Aralık 2020 saat 17:00’ye kadar Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Türkiye Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA “27. Dönem POMEM Giriş Sınavı” isimli hesaba yatırılacaktır.

Başvuru ücreti sadece Halkbank şubelerinden, ATM’lerinden ve internet bankacılığından yatırılabilecektir.

Diğer bankaların şubelerinden, internet bankacılığı ve ATM’lerinden başvuru ücreti yatırma işlemi yapılmayacaktır.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME:

Polis alımı için ön başvuru yapacak adaylar önce belirtilen başvuru ücretini yatırmaları gereklidir. Ön Başvurular ücreti ödemeden yapılmayacaktır. Aynı zamanda Şehir veya Vazife Malulü olanların eş veya çocukları Sınav Ücreti yatırmayacaklardır.

BAŞVURULAR BAŞLADIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN:

İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim