Polis Akademisinden Polis Alımına ilişkin yeni duyuru geldi. Geçtiğimiz aylarda başvuruları alınarak sınavlara tabbi tutulan Lise mezunu PMYO adayları için Sınav sonuçları açıklanmıştır. Söz konusu olan sınav sonuçlarına sadece İnternet adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

2022 Yılı PMYO Sınav Sonuçları Açıklandı!

Polis Akademisinden 14 Ekim 2022 tarihi ile gelmiş olan duyuruya göre 2022 yılı Polis Meslek Yüksekokulu sınavı için sonuçlar açıklanmıştır. Bu kapsamda Polis Akademisinden gelen duyuru:;

2022 yılı PMYO Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlar adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.

şeklindedir.

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

47 Bin 111 BAŞVURUDAN 25 BİN ADAY SINAVA KATILDI!

Toplamda 47 bin 111 Başvuru alınmış olupPMYO giriş sınavına katılmaya hak kazanan adaylar belli olmuştu. Polis Akademisinden gelen duyuruya göre PMYO apsamında ön başvuru sonuçları açıklandı. Erkeklerde 33 bin 502 kişi den başvuru alınmış olup Kadınlarda 13 bin 609 başvuru alınmıştır. Değerlendirme sonucuna göre 25 bin aday sınava katıldı.