İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünün en seçkin sınıfları arasında yer almakta olan Polis Özel Harekat PÖH alımı bilindiği üzere hem meslek içi kaydırma ile hemde Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM ya da Polis Amirleri Eğitim Merkezi PAEM ianları ile yapılmaktaydı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından PÖH alımına yönelik çok önemli bir duyuru yapıldı.

Polis Özel Harekat PÖH olmak isteyenleri çok yakından ilgilendiren haberin detayına ggöre Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Özel Harekat PÖH sınıfı için son kez ilan yayımlayacak ancak ilanın ne zaman yayımlandığı hakkında bilgi verilmedi. Yani 25. dönem POMEM PÖH alımına yönelik yapılabilir ancak her hangi bir detay henüz verilmedi.

PÖH ALIMI SON KEZ İLANA ÇIKACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı televizyon programında PÖH alımına yönelik çok önemli bilgiler verdi Buna göre PÖH alımı önümüzdeki süreçte son kez ilana çıkacak. Son kez PÖH alımı yapılacak. Bundan sonra ise PÖH alımı ilanı yayımlanmayacak ve ihtiyaçlara göre meslek içinden kaydırmalar yapılarak PÖH kontenjanı doldurulacak. Şu anda gelişmeler bu şekilde görülmekte olup yeni detaylar belli oldukça sizlere detayı vereceğiz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim