219 yılında toplamda 35 bin polis alımı yapılacak. PAEM, POMEM alımlarının ardından beklenti 10 bin kişinin de Pöh kadrolarında olması yönünde. 18 yaşını tamamlamış 28 yaşından gün almamış adaylar daha önceki alımlarda başvuru yapabildiler.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Özel Harekat istihdamı için gözler yeni ilanların açıklanmasına çevrildi. Buna göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ihtiyaç analizinin belirlenmesini işaret etmişti. POH alımları henüz bu anlamda bir netlik kazanmadı.

10 BİN POLİS ÖZEL HAREKAT ALIMI;

2018 yılı ve daha önceki yıllarda PÖH kadrolarında çok sayıda personel alımları yapıldı. İşin olsa sitemiz üzerinden okuyucularımıza duyurduk. Polis memuru alımlarının ardından polis özel harekat kadrolarına seçimler yapılabilmekte. Bu anlamda alımlarında polis memurları kadrosunda görev yapan personeller arasından yapılması beklenmekte. 2019 yılında yeni ilanların açıklanmadan önce İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu adayları her aşamada bilgilendirmektedir. Bu anlamda yeni gelişmeleri de an bean aktarmaktayız. 10 bin polis özel harekat polisi alımlarında da gelişmeleri aktaracağız.

Editör: TE Bilisim