Ziraat Katılım Bankası Personel Alımı - Ziraat Bankası Personel Sınav Tarihi Ne Zaman - Ziraat Katılım Bankası Personel Alımı Başvuru Tarihleri

Bu yıl açılan Ziraat Katılım Bankası bir çok kişiye iş imkanı sağlamaya hazırlanıyor. KPSS şartı aramaksızın alım yapacak olan banka bir çok kişinin yüzünü güldürecek. Lise ve üniversite mezunları Ziraat Katılım Bankası iş ilanlarına başvuru yapabilecekler. İşte ayrıntılar…

Ziraat Katılım Bankası, Ziraat Bankasına bağlı olarak 2015 yılında açılmıştı. Ziraat Katılım Bankası bu yıl 2 bin personel alımı yapacak. Ziraat Katılım Bankası 2015 personel alımlarına Lise mezunları ve üniversite mezunlarının başvuruları kabul edilecek. Binlerce kişiye iş imkanı sağlayacak olan Ziraat Katılım Bankası için hazırlayacağınız başvuru CV’leri çok önemli. Ülkenin bir çok yerine yeni şubeler açmayı planlayan Ziraat Katılım Bankası, sizin için de yeni bir iş imkanı sağlayabilir.

Üstelik Ziraat Katılım bankası alacağı personeller için KPSS şartı da aramıyor. KPSS’ye girmeyenler de Ziraat Katılım Bankası için iş başvurusu yapabilecekler. Bankanın iş ilanlarına kendi resmi internet sitesi üzerinden ulaşmak mümkün.

ZİRAAT KATILIM BANKASI BAŞVURU ŞARTLARI

Ziraat Katılım Bankası’na iş başvurusu yapacak olanlardan deneyim şartı da aranmıyor. Deneyiminiz olsun ya da olmasın başvuru yapabilirsiniz. Bankaya iş başvurusu yapacak olan adayların hazırladıkları CV’lerini [email protected] e-posta adresine elektronik ortamda iletmeleri gerekiyor. Yeni kurulan Ziraat Katılım Bankası’nda çok sayıda personele ihtiyaç olduğunu unutmayın. Bu nedenle ben alınmam diyerek başvuru yapmamayı da düşünmeyin. Çünkü alımlar ilerleyen yıllarda da devam edecek ve özgeçmiş havuzundan alım yapılacak.

Ziraat Katılım Bankası’na iş başvurusu yapmak için aranan şartlar ise şu şekilde;

- Türk vatandaşı olmak,

- 18 yaşından büyük olmak,

- Bankacılık sektörüne karşı sıcak olmak,

- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya 2 yıl ertelemiş olmak,

- 2 – 4 yıl eğitim veren bir fakülteden mezun olmak aranan şartlar arasındadır.

Siz de bankanın aradığı bu şartları taşıyorsanız zaman kaybetmeden hemen [email protected] e-posta adresine CV’nizi göndererek iş başvurunuzu yapabilirsiniz. Bundan sonrasında ise değerlendirme için yapılacak sınavlara katılmaya hak kazanabilirsiniz. İşe alımlar hem yazılı sınav hem de sözlü mülakat şeklinde olacaktır.