Ziraat Bankası Yeni Personel Alımları Yapacak

Türkiye ‘de en kalabalık müşteri kitlesine sahip olan Ziraat Bankası, bu sene de yeni açacak olduğu sınav ile birçok kişiye alım yapacağını, şu anda 1671 tane olan şube sayısını da 2000 ‘nin üzerine çıkaracağını açıkladı. Türkiye ‘nin en yaygın ve en fazla müşteri kitlesine sahip olan Ziraat Bankası, yeni atılımlar sonucunda bundan sonraki zamanlarda daha da büyüyeceğini ifade ediyor. Büyük bir kesimin merak ile beklediği ve olduğunda da yankı uyandıran Ziraat Bankası sınavlarının bu sene de yine yapılacağı açıklandı.

Ziraat Bankası genel müdürü Hüseyin Aydın, geçen sene yapılan ve birçok kişiye sağlam bir iş umudu olan Ziraat Bankası sınavlarının be senede yapılacağını, çünkü şube sayısı olarak da artışa gideceklerini açıkladı. Ziraat Bankası genel müdürü Hüseyin Aydın ‘ın yaptığı açıklamaya göre; “Şu ana kadar 1671 tane olan şubemizi 2015 yılında en az 2000 tane yapmayı hedefliyoruz. Dolayısı ile personel ihtiyacımızın da doğmuş olmasından dolayı yeni alımlar gerçekleştireceğiz” diye belirtti.

Bunun yanı sıra şube ve operasyon hizmeti kadar, şube dışında da en iyi hizmeti sunabilen banka olmayı hedefledikleri için, sınavlarda, servis görevlisi, müfettiş ve teftiş uzmanı alınacağını belirten Ziraat bankası genel müdürü Hüseyin Aydın; “2015 yılında herkesin bankası olmak için daha da iyi çalışacağız. Tahmin ve ümit ediyorum ki, 2015 yılının içinde iken,

Ziraat Bankası bir katılım bankası olarak da kurulacak ve değerli müşterilerine hizmet verecektir. Bunun ile beraber şube dışında da hizmetlerimizi iyileştirmek için elimizden geleni yapacağız ” diye de ekledi. Dünyada var olan global krizin etkilerinin halan devam ettiğini ve bu anlamda bizim de ülke olarak bu konuda dikkatli olmamız gerektiği vurgulandı.

Editör: TE Bilisim