Zafer Kalkınma Ajansı 23 Ağustos 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre, bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını belirtti. Zafer Kalkınma Ajansı 9 Uzman Personel, 1 İç Denetçi olmak üzere toplamda 10 kişilik kadro ile personel alacak.Zafer Kalkınma Ajansı merkezi olarak Kütahya da hizmet vermekte olup, faliyetlerine Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerinde de hizmet vermektedir. Bu nedenle başvuru yapan adaylar ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından yapılacak olan sınavda başarılı olan adaylar ajansında uygun gördüğü illere yerleşeceklerdir. Giriş sınavı Sözlü ( Mülakat ) olarak yapılacak. 

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Başvuruda bulunacak personel adayları, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir cezası bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak, yurtiçi veya yurtdışı seyehat engeli bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, daha önce kalkınma ajanslarından sözleşmeli olarak haklı bir nedenle feshedilmemiş olmamak, herhangi bir terör örgütü üyesi olmamak ve olmamış olmak, Olağanüstü Hal Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak veya olağanüstü hal döneminde alınan tedbirler nedeniyle görevlerine son verilmemiş olmak şartları aranmaktadır. Ayrıca kadrolar için özel şartlarda aranmaktadır. Buna KPSS de dahildir.

BAŞVURULAR:

İlana başvuruda bulunacak adaylar, en geç 29 Eylül 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, T.C. Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği Cumhuriyet Mahallesi Öncü Sokak No:39 43020 Merkez / KÜTAHYA adresine yapılacaktır. Adaylar son başvuru günü en geç saat 18:00 a kadar başvurularını istenilen belgeler ile birlikte yapmaları şarttır. Kargo veya posta yolu ile başvuru yapacak adaylar son başvuru gününe kadar başvuruların T.C. Zafer Kalkınma Ajansına ulaşmasını sağlamak zorundadır. Başvuru tarihi dışında yapılan başvurular veya postada yaşanacak gecikmelerden Zafer Kalkınma ajansı sorumlu değildir. Daha fazla bilgi almak için ( https://goo.gl/SmHwiw ) bağlantısını kullanarak ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim