Zafer Kalkınma Ajansı kamu personeli alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre Zafer Kalkınma Ajansı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda alım gerçekleştirecek. Zafer Kalkınma Ajansı Merkezi Kütahya'da olup Afyonkarahisar Kütahya, Manisa ve Uşak illerinde faliyet göstermektedir. Bu nedenle Zafer Kalkınma Ajansı bu illerde faliyet göstermek üzere uygun göreceği ilde çağıştıracak, 4 uzman Personel ve 1 İç Denetçi olmak üzere toplamda 5 kamu personeli alımı yapacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Zafer Kalkınma Ajansı alımını yapacağı 5 personel için adaylarda. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Analitik düşünebilen adaylar başvuru yapabilirler. Ayrıca Adayların başvurularına göre Zafer Kalkınma Ajansı tarafından Mülakat yapılacaktır. Mülakat sonucuna göre ise başarılı olan adaylar kadroya alınacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımak zorundadrılar. Buna göre adaylar en geç 30 Mart 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri şarttır. Başvurusunu yapan adaylar 06 Nisan 2018 tarihinde Zafer Kalkınma Ajansı resmi internet sitesinde yayımlanacak olan başvuru sonuç ilanına göre başvurusu kabul olan adaylar, 11 Nisan 2018 tarihi ile 13 Nisan 2018 tarihlarinde sözlü sınava katılacaklardır. Buna göre adaylar başvurularını, T.C. Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği Cumhuriyet Mahallesi Öncü Sokak No:39 43020 Merkez / KÜTAHYA adresine şahsen veya posta yolu ile yapacaklardır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim