Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan tüm kuruluşlar resmi internet siteleri ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile her gün ilan yayımlamaktadır. Yayımlanan bu ilanlarda hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacağı belirtildiği gibi adaylarda bulunması gereken nitelikler de açıklanmaktadır. Genel olarak firmaların pek çoğu sürekli olarak teknisyen alımı yapmaktadır. Yurt genelinde ki faaliyetlerine devam eden firmaların personel alım ilanlarına bakıldığında yüzlerce teknisyen alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi kuruluşlar teknisyen alımı yapıyor? Teknisyen alımlarına başvurabilmek için adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir?

Hangi Firmalar Teknisyen Alımı Yapıyor

İnteraktif iş ilanları sitelerine bakıldığında yüzlerce teknisyen alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere teknisyen alımı yapmaktadır? Yayımlanan ilanlara göre;

Empark
Honda Türkiye A.Ş.
Kyocera Bilgitaş Turkey Döküman Çözümleri A.Ş.
Ake Asansör, Yürüyen Merdiven, Engelli Sistemleri
Casper Bilgisayar Sistemleri A.Ş.
ISS Tesis ve Yönetim Hizmetleri
Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş.
Entek Elektrik Üretimi A.Ş.
KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

Yukarıda belirtilmiş olan kuruluşlar başta olmak üzere yüzlerce farklı kuruluş teknisyen alımı yapmaktadır. İlanlara bakıldığında 500'e yakın kadronun açık olduğu görülmektedir. Hangi kadroların boş olduğunu, başvuru şartlarını ve müracaat detaylarını öğrenmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&kw=teknisyen
Editör: TE Bilisim