Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kurum, kuruluş ve şirketler personel alım ilanlarını resmi internet siteleri aracılığı ile duyurduğu gibi yine interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de başvuruları kabul etmektedir. Hükümetin engelli adayları hayata kazanabilmek içni yaptığı çalışmalar doğrultusunda şirketlerin çalıştırdıkları işçilerin bir bölümü kadar engelli personel çalıştırma zorunlulukları bulunmaktadır. Bu zorunluluklar başta olmak üzere ihtiyaca göre firmalar engelli personel alım ilanları yayımlamaktadır. Yeni yayımlanan ilanlar incelendiğinde yüzlerce engelli personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi firmalar engelli personel alacak ve hangi pozisyonlar için ilanlar yayımlandı.

Hangi Firmalar Alım Yapacak

İnteraktif iş ilanları siteleri incelendiğinde yüzlerce engelli personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki adaylar hangi firmalarda istihdam edecek?

TEB Bankası
Tatil Budur
Deha Mağazacılık Ev Tekstili Ürünleri San. Tic.A.Ş
Pharmactive İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.
MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş.
Central Hospital
E-Bebek
İdeasoft Yazılım A.Ş.
Yayla Agro Gıda San. ve Nak. A.Ş.
itelligence Türkiye
Yemek Sepeti
Flo
Nesine
Etcbase Yazılım ve Bilişim Teknolojileri A.Ş.

Yukarıda belirtilmiş olan firmalar başta olmak üzere 500'e yakın engelli personel alım ilanı yayımlanmıştır. Genel olarak alınacak olan engelli personeller müşteri hizmetleri, uzman yardımcısı, tekniker vb. gibi personellerde istihdam edecek. Sizlerde bu pozisyonlarda istihdam etmek ve başvuru yapmak istiyorsanız aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/engelli
Editör: TE Bilisim