Ülkemizin kargo, taşımacılık ve servis konusunda en tanınır firmaları arasında yer alan, taşımacılık hızını artırabilmek için yeni çalışmalar gerçekleştirmekte olan Yurtiçi Kargo Servisi Anonim Şirketi yatırımlarına ara vermeden devam ettiği gibi yine açık pozisyonları için personel alımları da gerçekleştirmektedir.

Yurtiçi Kargo Servisi Anonim Şirketi personel alımı ilanları ilgili firma tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna ilan edilmesi ve personel adaylarının müracaat etmesi için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılıyor, detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Alım Yapacak Firma: Yurtiçi Kargo Servisi Anonim Şirketi
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 20'e Yakın

HANGİ POZİSYONLARA PERSONEL ALINACAK?

Yurtiçi Kargo Servisi Anonim Şirketi 20'e yakın kadro için yayımladığı ilanlara çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Kurye
Kargo Operatörü
Kargo Elemanı
Sürücü
Güvenlik Görevlisi
Yaya Kurye

Yukarıda belirtilen pozisyonlar için Yurtiçi Kargo personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yurtiçi Kargo bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıdaki linkleri takip etmesi, tüm pozisyonları görüntülemesi, alımların yapılacağı şehirler hakkında bilgi sahibi olması ve uygun ise yine aynı kanal üzerinden müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/jiCH6w
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim