Ülkemizde faaliyetlerine devam eden ve Türkiye'nin dört bir yanında şubesi bulunan her geçen gün büyüme oranını artırmaya devam eden Yunus marketler zinciri açık pozisyonları için resmi internet sitesinde yer almakta olan iş başvuru formu aracılığı ile gelen başvurulara göre personel alımı yapmaktadır.

Yunus marketler zinciri resmi internet sitesinde yer almakta olan iş başvuru formu aracılığı ile personel alımı başvurularını kabul etmeye devam ediyor. Buna göre en az ilköğretim mezunu adayların müracaatlarını kabul edilmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Yunus Marketler Zinciri
Farklı Pozisyon: 17
Alınacak Personel: Çok Sayıda
En Az Mezuniyet: İlköğretim

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

Yunus marketler zinciri şu pozisyonlara alım yapılıyor şekilde duyuru yapmamakta ancak adaylardan şu pozisyonların hangisinde tecrübesi olduğunu sormaktadır.

Müdür

Kasa Şefi

Güvenlik

Şef

Orta Reyon

Züccaciye

Reyon Şefi

Manav

Pastane

Mal Kabul

Şarküteri

Servis Şoförü

Bilgi İşlem

Kasap

Aşçı

Kasiyer

Parfümeri

BAŞVURULAR

Yunus marketler zinciri açık pozisyonlarına çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir. Buna göre aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar Yunus marketler zinciri iş başvuru formunu kendi bilgilerine göre eksiksiz olarak doldurması gerekmektedir.

https://www.yunusmarket.com.tr/basvuru/
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim