Gündemde yer alan bir alım haberi özellikle gezmeyi seven ve hali hazırda işsiz olan birçok kişinin dikkatini çekti. Bu ilana göre İngiliz şirketi Wowcher, yaptığı gezilerle ilgili izlenimlerini sosyal medyada anlatacak seyyah alacağını açıkladı. Gezerek para kazanmak isteyenlerin başvurularına açık olan ilana ilişkin detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

40’ı Aşkın Ülkede Gezecek

Firma bünyesinde seyyah olarak görev yapacak olan adayların başta ABD, Tayland, BAE, İtalya ve İzlanda'nın da bulunduğu 40'ı aşkın ülkeyi ziyaret edeceği açıklandı. Ayrıca seyyah olarak görev yapan aday, isterse her yolculuk için farklı bir arkadaşını da yanında götürebilecek.Wowcher Travel firması bünyesinde görev yapacak olan seyyah, YouTube ve diğer sosyal medya platformlarında gezilerle ilgili izlenimlerini anlatacak.

Başvuru Şartları Neler?

İlgili firma bünyesinde seyyah olarak görev yapmak isteyen bireylerin sağlaması gereken şartlar arasında pasaporta sahip olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları yer alıyor. Seyyaha yıllık 25 bin sterlin (185 bin TL) maaş ödemesi yapılacak.

Başvuru Şekli

Adayların 30 Aralık tarihine kadar kendi sosyal medya hesaplarından paylaşacakları 30 saniyelik bir videoda, bu iş için neden uygun olduklarını anlatmaları gerekiyor. Özellikle dünyanın farklı yerlerini gezecek ve gezerken de maaş alacak olan seyyahların, ilgili pozisyon için başvurularda kendilerini öne çıkarması gerekiyor.

Editör: TE Bilisim