Yükseköğretim Kurulu (YÖK) kendi resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı personel alımı sözlü sınavlarıyla iligli bir duyuru yayınlayarak Uzman Yardımcılığı ve Sistem Programcısı alımları için başvuru da bulunabilecek adayların başvuru sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Açıklanan aday listede ismi olan adayların belirtilen tarihler de belirtilen yerlere giderek sınava girmeleri gerektiği aksi halde başvuru sonuçlarının kabul edilmesinin bir işe yaramayacağı belirtildi.

YÖK TARAFINDAN AÇIKLANAN RESMİ DUYURU

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) web sayfasından yayımladığı açıklamasında, 26 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen Uzman Yardımcılığı ile 3 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen Sistem Programcısı alım ilanlarında sözlü sınavlara katılmaya hak kazananların listesinin ilan edildiği bildirdi. 

YÖK konuya ilişkin ''26.07.2018 Tarihli Uzman Yardımcılığı ve 03.08.2018 Tarihli Sistem Programcısı Alım İlanı Sözlü Sınava Girmeye Hak Kazananlar'' başlıklı duyurusunda şu ifadelere yer verdi. 

26/07/ 2018 tarihli Yükseköğretim Kurulu Uzman Yardımcıları ilanımız ile 03/08/2018 tarihli Sistem Programcısı ilanımıza yapılan başvurulardan sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar belli olmuştur. 

Sözlü Sınava Girmeye Hak Kazanan Adaylar için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim