İş hayatında faaliyetlerini sürdüren iletişim alanındaki öncü kuruluşlardan bir tanesi konumunda olan Turkcell'e çok sayıda personel alımı yapılacak.

YILIN EN İYİ İŞVERENİ TURKCELL

İş arayışında bulunan adaylar çalışacakların kurum ve firmaların personeline kariyer imkanlarını araştırarak sosyal imkanlarından haberdar olmak isterler. İşte en iyi iş veren firmalar dalında yeni bir ödüle sahip olan Türkcell bu konuda da kendini tescillemiş oldu. World Retail Awards ödülleri sahiplerini buldu. Yılın en iyi işvereni Turkcell'de çalışmak isteyen yüzbinlerce aday arasındaki yerini almak isteyenler için kariyer siteleri üzerinden çok sayıda personel alımları açıklandığını adayların bilgisine sunuyoruz. Hangi kadrolarda alımlar yapılacak?

TURKCELL HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Turkcell iletişim hizmetleri ilk kez 1994 yılında mobil ses veri iletişimi hizmeti sunarak Türkiye’nin yanı sıra bazı ülkelerde hizmet vererek 26 binden fazla abone sayısına sahip oldu. Buna göre sektörün öncü firmasında kıdemli yazılım mühendisi, android yazılım mühendisi, ios yazılım mühendisi, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, Ukraynaca, İngilizce, Boşnakça, Romence, Arapça Almanca bilen müşteri temsilcileri,banka çağrı merkezi müşterisi, part time personeller, eğitim uzmanları, satış müdürü, Arge uzmanı, sağlık operasyonları görevlisi, yazılım mühendisleri, analist, ürün ve iş ortağı temsilcisi, yerinde destek görevlisi gibi alanlarda istihdam edilmek üzere toplamda 144 ilan açıklandı. Bu ilanlara başvurular nasıl yapılacak?

İlanlara başvurular kariyer siteleri üzerinden yapılabilecek. Adaylar başvurularını aşağıdaki belirtilen linke tıklamaları ve giriş yaparak ilan detaylarındaki başvuru şartlarını incelemeleri gerekli olacak.

İlanlara erişmek için: http://bit.ly/2JRWaZa

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim