Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Yıldız Teknik Üniversitesi personel alımı yapacağını belirtti. Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı pozisyon ve niteliklerde 10 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı pozisyonlar için Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı ve Yabancı Dil Sınavı şartı arayacak.

Söz konusu ilan ile Yıldız Teknik Üniversitesi 10 kişilik kadrosu ile, 1 Kıdemli Ağ ve Sistem Güvenlik Uzmanı, 1 Kıdemli Sistem Uzmanı, 1 Sistem Uzmanı, 1 Kıdemli Bilgisayar Ağ Uzmanı, 1 Proje Yöneticisi, 1 İş-Sistem Analisti, 3 Uygulama Geliştirme Uzmanı, 1 Grafik Arayüz ve Uygulama Geliştirme Uzmanı kadrolarında sözleşmeli bilişim personeli alacak.

ADAYLARDAN ARANAN BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Yıldız Teknik Üniversitesi alımını yapacağı bu kadrolar için adaylardan bazı nitelikler aramaktadır. Buna göre adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, kadrosunun gerektirdiği yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek olmak şartları aranmaktadır.

Ayrıca adaylardan 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden puan almış olmak ve Yabancı Dİl SInavından İngilice dilinden puan almış olmalarıda gerekmektedir. Adayların KPSS ve TDS puan durumları esas alınarak yapılacak sıralama sonucunda adaylara Sözlü ve/veya yazılı sınav yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir. Yani başvurular bugün ( 09 Nisan 2018 ) itibari ile başlayabilirler ve en geç 24 Nisan 2018 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular Yıldız Teknik Üniversitesi resmi internet sitesinden temin edilecek başvuru formu ile birlikte ve istenilen belgeler ile birlikte Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Rektörlük Binası Personel Daire Başkanlığı Esenler / İstanbul adresine şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim