Ülkemizin en tanınır firmaları arasında yer alan ve neredeyse Türkiye'nin çoğu noktasında bulunan firmaların sahibi olarak bilinen Yıldız Holding yeni yatırımlarını sürdürmekte, bünyelerindeki firmaların kalitesini artırmakta, satış hacmini geliştirmekte olup ihtiyaca göre personel alımlarına da devam etmektedir.

Yıldız Holding personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna duyurulması için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Yeni yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında Yıldız Holding'in çok sayıda personel alımı yaptığı görülüyor. Peki detaylar nedir ve hangi pozisyonlara alımlar yapılıyor.

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR NELERDİR

Yıldız Holding bünyelerindeki firmaları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılan pozisyonlar nelerdir?

Satış Yöneticisi
Mağaza Yöneticisi/Yönetmeni
Satış Analiz ve Raporlama Uzmanı
Yatırım Uzmanı
Mağaza Elemanı
Mağaza Yöneticisi
Muhasebe Uzman Yardımcısı
Bölge Yöneticisi
İnsan Kaynakları Uzmanı
Depo Elemanı ( Engelli )
Üretim Operatörü
Satış Operasyon Uzmanı

Yukarıda verilmiş olan pozisyonlar için Yıldız Holding, Bizim, Şok, Önem Gıda, Pladis vb. gibi firmaları için personel alımları gerçekleşleştirmektedir. Peki adaylar tüm pozisyonları nasıl öğrenebilir ve başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Yıldız Holding bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıda verilmiş olan linki takip etmesi gerekmektedir. Burada tüm pozisyonları görecek olan adaylar uygun nitelikler için başvurularını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/sgVFRv
DİĞER İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim