Ülkemizin önde gelen markaların sahibi olan Yıldız Holding tarafından yapılan açıklama ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istihdam seferberliği başlatması ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 5 bin personel alımı yapacaklarını duyurmuştu. Yıldız Holding insan kaynakları sitesi ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonlarını duyurmaya devam ediyor.

Yıl sonuna kadar 5 bin personel alımı yapacağı tahmin edilen Yıldız Holding şu anda açık pozisyonları içinde personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALINACAK

Yıldız Holding yıl sonuna kadar 5 bin personel alımı yapacak. Resmi internet sitesi aracılığı ile açık pozisyonları duyurmakta olan Yıldız Holding personel alımlarına devam ediyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

OPERASYONEL PAZARLAMA YÖNETİCİSİ
BORDRO VE ÖZLÜK İŞLERI UZMANI
İŞE ALIM VE ORGANIZASYONEL GELIŞIM UZMANI
EĞITIM VE ORGANIZASYONEL GELIŞIM UZMANI
PROJE ŞEFİ
ENDÜSTRİYEL TESİSLER BAKIM ONARIM TEKNİSYENİ
BORDRO VE ÖZLÜK İŞLERİ YÖNETİCİSİ
ÜRÜN GELİŞTİRME YÖNETİCİSİ
MALİYET MUHASEBESİ UZMANI

Yukarıda bulunan pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda pozisyon için personel alınacak. Peki nasıl müracaat edilir?

MÜRACAATLAR NASIL YAPILIR

Yıldız Holding bünyelerinde ki markalar için çok sayıda personel alımı yapacak. Peki nasıl müracaat edilir? Aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar gerekli pozisyonlar için detayları öğrenebilir ve aynı kanal üzerinden müracaat edebilir.

http://www.yildizkariyer.com/IsFirsatlarim.aspx