Ülkemizin en köklü firmaları arasında yer almakta olan Yıldız Holding bir çok alanda yatırımlarını gerçekleştirmekte olup hem Türkiye'de hemde dünya genelinde farklı alanlarda çalışan bir holding olarak bilinmekte olup personel kadrosunu da aralıklarla yayımladığı ilanlar doğrultusunda geliştirmektedir. Yıldız Holding personel alımı ilanları özel kariyer sayfaları üzerinden duyurulmakta olup yeni ilanlar ile 114 farklı pozisyon için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alım yapılmakta olan kadrolar nelerdir ve adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Alınan Pozisyonlar

Yıldız Holding personel alımları Muhasebe Uzmanı, Pastacılık Satış Yöneticisi, Eğitim Uzmanı, Palamar, Mekanik Bakım Eleman, Bilgi Teknolojileri Operasyon Yöneticisi, Montaj/Paketleme Üretim Mühendisi, Gece Envanter Memuru, Veri Ambarı Yöneticisi, İnsan Kaynakları Uzmanı, Metin Yazarı, Mekanik Bakım İşçisi, Bilimsel İletişim ve Akademi Yönetim Uzmanı, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı, Mağaza Yöneticisi / Yönetmeni gibi pozisyonlar başta olmak üzere 114 ilan yayımlanmıştır. Bu ilanlara adaylar ulaşabilmekte olup nasıl başvurular yapılır?

Başvurular Nasıl Yapılır?

Yıldız Holding'in 114 ilanına müracaat etmek isteyen adayların hemen yazı sonunda bulunan linki takip ederek tüm ilanlara ulaşması ve başvurularını da öz geçmişlerine göre yapmaları gerekmekte olup adayların kesinlikle niteliklerinin uyum sağlaması gerekmektedir. Nitelikleri uyum sağlamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacak ve ön görüşmeye çağrılmayacaktır.

Editör: TE Bilisim