Ülkemizin özellikle Trakya ve Marmara Bölgesinde adından sıklıkla bahsettiren ve Türkiye'nin pek çok sektöründe lider markalara sahip olarak bilinen Yıldırım Holding büyüme oranını giderek geliştirmekte olup yatırımlarına farklı bölgeler için uygun alanlar ile devam etmektedir. Yine Yıldırım Holding sahibi olduğu firmalarında büyüme oranını giderek büyütmektedir.

Aralıklarla ihtiyaç duyulan pozisyonlar için personel alımı yapmayı ihtimal etmeyen Yıldırım Holding hem kendi bünyesi hemde sahibi olduğu firmalar için açık pozisyonları tespit etmekte bu pozisyonlar için personel alımı ilanları yayımlayarak kamuoyuna duyurmaktadır. Buna göre Yıldırım Holding'in farklı pozisyonlar için personel alımı yptığı görülüyor. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılacak ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI

Yıldırım Holding çok sayıda personel alımı yapacak olup alımlar Eti Krom, YILPORT Holding, Gemlik Gübre Sanayi, Yılmar Denizcilik, Yılyak Pazarlama ve Ticaret, Yılfert Gübre & Kimya Sanayi, Yıldırım Dış Ticaret ve Pazarlama, Marmara Shipyard firmaları için yapılacaktır. Yayımlanan ilanlara bakıldığında 60'a yakın kadro için en az ortaöğretim mezunu, esnek çalışma saatlerine uygun ve çözüm odaklı çalışacak kişilerin arandığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılacak.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Yıldırım Holding, Eti Krom, YILPORT Holding, Gemlik Gübre Sanayi, Yılmar Denizcilik, Yılyak Pazarlama ve Ticaret, Yılfert Gübre & Kimya Sanayi, Yıldırım Dış Ticaret ve Pazarlama, Marmara Shipyard firmaları çok sayıda personel alımı yapacak olup alımlar Mekanik Bakımcı, Puantör / Liman Operasyon Elemanı, Genel Başvuru - Engelli, Tır Şoförü, Teknik Emniyet ve İş Güvenliği Sorumlusu, Müşteri Hizmetleri Uzman Yardımcısı, Terminal Traktör Operatörü gibi pozisyonlar için yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yıldırım Holding ve sahibi olduğu firmalar için çok sayıda personel alımı yapılacaktır. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapacak. İlgili firma bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların (https://goo.gl/grHyx9) linkini takip etmesi gerekmektedir. Bu linki kopyalayarak lütfen tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırınız.

DİĞER İŞ İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim