Yiğit Akü uzun senelerdir sektörde hız kesmeden faaliyetlerine devam etmiş ve bu faaliyetlerine devam edebilmek için farklı kadrolarda personel alımı yapacağını açıklamıştır. Sizde Yiğit Akü firmasında görev almak istiyorsanız haberimizden gerekli bilgileri alabilirsiniz.

YİĞİT AKÜ ŞİRKETİNİN PERSONEL ALIMI YAPACAĞI KADROLAR NELER?

Yiğit Akü şirketinin personel alımı yapacağı kadrolar ise şöyledir; araştırma ve geliştirme mühendisi, simulasyon mühendisi, üretim mühendisi, batarya yönetim sistemleri donanım mühendisi gibi kadroları için personel alımı yapacağını açıkladı.

Üretim Mühendisi kadrosu için başvuru şartları ise; adayların üniversitelerin mühendislik fakültelerinden mezun olması, seri üretim alanında en az 2 sene tecrübe sahibi, ofis programlarını kullanabilen, ekip çalışmasına yatkın, iş süreçlerinde iyileştirme gerçekleştirebilecek ve planlı çalışmaya uygun adaylar aranmaktadır.

Simülasyon mühendisi kadrosu için iş başvuru şartları; üniversitelerin uçak, havacılık ve belirtilen bölümlerini bitirmiş olmak, ısı transferi ve belirtilen konularda bilgi sahibi olan, askerlik görevini tamamlamış, araştırmacı adaylar arandığı belirtilmiştir.

Ar-Ge mühendisi kadrosu için şartlar ise; askerlik görevini tamamlamış, Ankara ilinde ikamet eden veya edebilecek, ofis programlarına hakim, esnek çalışma saatlerine uygun, yoğun olacak iş temposuna uyum sağlayabilen adayların arandığı belirtilmiştir.

YİĞİT AKÜ ŞİRKETİNİN İLANLARINA NASIL İŞ BAŞVURUSU YAPILIR?

Yiğit Akü şirketinin personel alımı ilanlarına başvuru sağlamak için https://www.kariyer.net/firma-profil/yigit-aku-a-s-4677-29560 adresini ziyaret etmeniz ve güncel iş ilanlarını takip ederek başvuru aşamasına geçmeniz yeterli olacaktır.

Editör: TE Bilisim