Türkiye’nin önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Yeşilay ilgili kariyer sitesinde yayınladığı personel alım ilanlarında farklı kadrolarda alım yapacağını açıkladı. Bu noktada Yeşilay tarafından başta temizlik görevlisi, ikram servisi personeli, psikolog ve eğitmen olmak üzere toplamda 31 kadroda alım yapacak. İlgili kadrolara ilişkin alım ilanları dahil olmak üzere Yeşilay tarafından yapılacak olan tüm alımlara ilişkin detaylar şu şekildedir.

Temizlik Görevlisi Alımı

İlgili alım için adaylardan Alanında en az 3 yıl deneyimli,Sorumluluk ve disiplin sahibi,Takım çalışmasına yatkın,İletişimi güçlü, güler yüzlü, dinamik,Hijyen konusunda duyarlı ve görünümüne özen gösteren, Kurumsal yapılarda bulunmuş, profesyonel hizmet anlayışına sahip,Dinamik, titiz, sorumluluk sahibi, pratik,Sigara kullanmayan şartlarını sağlamaları gerekmektedir.

İkram Servisi Personeli

Açıklanan alım ilanında adayların sağlaması gereken şartlar arasında: En az Lise mezunu, Tercihen yiyecek, içecek, hizmet sektöründe en az 5 yıl tecrübeli,Kişisel görünümüne özen gösteren,İnsan ilişkileri ve iletişim becerisi güçlü,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak şartlarının sağlanması istenmektedir.

Klinik Psikolog

Klinik psikolog alımı için adayların “Klinik Psikoloji” veya "Bağımlılık" alanında yüksek lisans derecesine sahip olmak şartıyla lisans mezuniyeti Psikoloji ya da Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik olan, En az 3 yıl Psikoterapi ve tercihen bağımlılıklar üzerine yöntem, teknik ve teknolojilere hakim,İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimleri almış,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olma şartlarının sağlanması istenmektedir.

Eğitmen

Eğitmen alımı için adayların Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyal Hizmet vb. lisans mezunu olan, Tercihen Psikoloji alanında yüksek lisans derecesine sahip olan,En az 3 yıl eğitmenlik tecrübesi sahip,İleri düzeyde İngilizcesi olan, tercihen ikinci yabancı dili (Fransızca, Rusça , Arapça) olan,Bağımlılık konusunda yeterli bilgiye sahip,Seyahat engeli bulunmayan şartlarının sağlanması gereklidir.