Türkiye’nin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Yeşilay tarafından ilgili kariyer sitesi aracılığı ile verilen ilanlarda toplamda 36 personel alımı yapılacağı açıklandı. 36 farklı kadro dahilinde farklı pozisyonlarda istihdam edilecek olan adayların sağlaması gereken pozisyonlar da değişmekte olup şartlara ilişkin detaylar ve başvuru şekli haberin devamında yer almaktadır.

Savunuculuk Uzmanı

İlgili pozisyonda adayların Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi, Hukuk vb. lisans mezunu, tercihen yüksek lisans derecesine sahip, en az 3 yıl tecrübeye sahip, İleri düzeyde İngilizcesi olan, bağımlılık konusunda yeterli bilgiye sahip, rapor ve mevzuat araştırması yapabilen, İngilizce dokümanlarla çalışma becerisine sahip, Seyahat engeli bulunmayan, MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen adayların başvuruları gerekmektedir.

Halkla İlişkiler Uzmanı

Birçok ilde istihdam yapılacak bir diğer kadro da halkla ilişkiler uzmanı olup bu kadro için adayların Üniversitelerin Halkla İlişkiler, Büro Yönetimi ve Sekreterlik veya ilgili bölümlerinden mezun, benzer pozisyonlarda en az 2 yıl deneyimli, diksiyonu düzgün, prezantabl ve güler yüzlü, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olması gerekmektedir.

Sosyal Hizmetler Uzmanı

İlgili kadroda istihdam için adayların Üniversitelerin Sosyal Hizmetler Bölümünden mezun, benzer pozisyonlarda en az 3 yıl deneyimli, branşı ile ilgili yenilikleri, tüm güncel yöntemleri takip eden ve uygulayan,MS Office programlarına hakim, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olması gerekmektedir.

Temizlik Görevlisi

Adayların ilgili pozisyon için Alanında en az 3 yıl deneyimli, sorumluluk ve disiplin sahibi, takım çalışmasına yatkın, iletişimi güçlü, güler yüzlü, dinamik, hijyen konusunda duyarlı ve görünümüne özen gösteren, kurumsal yapılarda bulunmuş, profesyonel hizmet anlayışına sahip, dinamik, titiz, sorumluluk sahibi, pratik, sigara kullanmayan şartlarını sağlaması gerekmektedir.

36 ilanın hepsine erişmek ve online başvuru yapmak için: https://bit.ly/2ytPn3h

Editör: TE Bilisim