1920 yılında kurulan Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından kariyer.net üzerinde ilan yayınlandı. Söz konusu ilanda lise, önlisans ve lisans mezunu personllerin istihdam edileceği duyurusu yapıldı.

Yeşilay tarafından yayınlanan ilana göre Sosyal Hizmet Uzmanı, Halkla İlişkiler Uzmanı, Klinig Psikolog, Kurumsal İletişim Süreç Yöneticisi, Sosyal Medya Uzmanı, Depo Yöneticisi, Yazılım Geliştirme Uzmanı, Satın Alma Süreç Yöneticisi, Kurumsal İletişim Direktörü, Helpdesk Uzmanı, Eğitim Uzmanı, Bilimsel Çalışma Süpervizörü gibi çeşitli niteliklere sahip personeller istihdam edilecek.

Kimler Başvurabilir

Yukarıdaki meslekler için başvuru yapacak adayların bazı şartları yerine getirmesi gerekmektedir. Yeşilay tüm ilanlarını hali hazırda yayınlamış ve ilgili ilanlara başvuru yapılacak sayfada tüm şartlar, gereklilikler, bilinmesi gerekenler açıkça ifade edilmiştir. Yeşilay tarafından açılan 22 ilana erişmek için tıklayın: https://www.kariyer.net/firma-profil/turkiye-yesilay-cemiyeti-43637-79034

Yeşilay tarafından yayınlanan ilanların ortak özelliği T.C. vatandaşı olma şartının tüm ilanlarda açıkça ifade edilmiş olması. Diğer şartlar ise başvuru yapılacak mesleğe göre değişkenlik göstermektedir.

Nasıl Başvuru Yapılacak?

Başvuru yapmak için kariyer.net'e üye olup CV oluşturmanız ve daha sonra Yeşilay tarafından yayınlanan ilanlardan uygun olana Hemen Başvur butonuna tıklayarak başvurmanız gerekmektedir.