Türkiye geneli yüzlerce farklı noktada şubeleri bulunan perakende market zinciri BİM, bünyesinde binlerce çalışanı istihdam ediyor. Perakende market zincirleri arasında uygun fiyatlarıyla tanınan BİM, mevcut personel kadrosuna yenilerini katmaya hazırlanıyor. BİM tarafından yayımlanan ilanlara başvurmak isteyecek adaylar için taşınması gereken şartlara ve bilinmesi gereken detaylara aşağıda yer verdik.

BİM personel alımlarına kimler başvurabilir?
İlanlar farklı kadrolar üzerinden yayımlandığından, her mesleğin gerektirdiklerine bağlı olarak şartlar adaylara aktarılmıştır. Bu bağlamda haberimizde ortak şartlara değinecek ve bazı bilinmesi gereken detayları, başvuruların yapılmasına yönelik olarak sizlere ulaştıracağız.
BİM personel alım ilanlarına başvuru yapmak isteyen kişiler, aşağıda yer alan bağlantı üzerinden başvurularını yapabilecekler. T.C vatandaşı olan, sağlık problemi bulunmayan, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, belirtilen mesleklerde bilgi ve tecrübe sahibi olan kişiler, başvurularını gerçekleştirebilirler.

BİM İlanlarına Başvurular Nasıl Yapılacak?
Yayımlanan ilanlara başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Başvurmadan önce mutlak surette üye profillerinizdeki bilgilerin eksiksiz ve güncel olduğundan emin olmanızı önermekteyiz. İlan şartlarına uygun olmayan veya belirtilen şartları karşılayamadığı sonradan anlaşılan kişilerin kazanılmış tüm hakları iptal edilmektedir. Bu bağlamda, ilgili ilan bağlantısı üzerinden mutlaka pozisyon detaylarına bakınız. İlanları görüntülemek için İŞKUR üye profilinize giriş yapıp, Açık iş ilanları bölümüne tıklayınız. Burada yer alan arama bölümüne BİM yazarak aratınız ve ilanları görüntüleyiniz. İlanlar görüntülendiğinde, ilgilendiğiniz pozisyonu seçip, şartları okuyup, emin olduktan sonra başvurunuzu gerçekleştiriniz.
 

Editör: TE Bilisim