Erciyes Holding mobilyalardaki markaları ile 2020 senesinde 182 yeni mağaza açtığını açıkladı. Erciyes Anadolu Holding bünyesinde bulunan Mondi, Home Bellona ve İstikbal markalarının Türkiye genelindeki yeni açılan mağazalarına 1262 personel istihdamı sağlandığı açıklandı. Takvim gazetesinde yer alan habere göre Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Baki Ertekin yaptığı açıklamada iş ortakları ile çalışanların desteği sayesinde pandemi sürecine rağmen hızla büyümesini devam ettiklerini ve çalışmaya üretim yapmaya devam edeceklerini aktardı.

Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Baki Ertekin açıklamada "Bize güvenen iş ortaklarımız ve çalışanlarımızın desteği ile pandemi sürecine rağmen büyümeye devam ediyoruz. Çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz." dedi.

Türkiye'nin en büyük mobilya firmalarını bünyesinde barındıran Erciyes Holding yeni şubelerinde açıklanan lise mezunu ve üniversite mezunu iş ilanlarını aşağıdan bulabilirsiniz. İlanlara erişmek için linki yeni tarayıcıdan açmak gerekmektedir.

İstikbal Personel Alımı İlanı Açıkladı;

İstikbal'den açıklanan yeni ilana sadece bayan adaylar başvuru yapabilecekler. Başvuru şartları belli oldu. Buna göre eğitim şartları, tecrübe şartları ve ikamet şartları neler?
-Eğitim şartlarında üniversite mezunu,
-Adayların tecrübe şartlarında en az 3 yıl perakende satış alanında tecrübesi olması, tercihen mobilya sektöründe çalışmış olması, S.A.P ve MS Office programlarını kullanabilen,
-Başvuru yapacak adayların çalışma şeklinde vardiyalı olarak çalışabilmeleri gerekmektedir.
-Takım çalışmasına uygun,  takım çalışmasına yatkın, ikna kabiliyeti yüksek, pozitif, güleryüzlü, insan ilişkilerinde başarılı adaylar başvuru yapabilecekler.
-İkamet şartlarında ise tercihen Ankara iline bağlı Keçiören, Batıkent, Sincan, Eryaman, Etimesgut istenilmektedir.

İLANA ERİŞMEK İÇİN: https://www.kariyer.net/is-ilani/istikbal-istanbul-yolu-yon-magazacilik-a-s-satis-danismani-istikbal-istanbul-yolu-2509453

Kasiyer alımı ilanına göre ise;

İstikbal iş ilanlarından bir tanesi de kasiyer kadrosu için açıklandı. Buna göre lise mezunu adaylar da bu alıma başvuru yapabilecekler.

- Eğitim şartlarında en az lise mezunu olmak
- Daha önce bu alanlarda kasiyerlik tecrübesi olması gerekmektedir.
- S.A.P programını kullanabilmek gerekmektedir. 
- Gelen giden evrak takibini yapabilecek, vardiyalı çalışabilmek gerekmektedir.

Bellona Personel Alımı İlanı

- Eğitim şartlarında Endüstri Mühendisliğinden mezun olmak,
- Adayların iyi derecede Office programlarını kullanabilmeleri istenilmektedir.
- Yazılı, sözlü iletişim becerilerine hakimiyetine sahip olmak gerekmektedir.

İLANA ERİŞMEK İÇİN: https://www.kariyer.net/is-ilani/bellona-mobilya-san-ve-tic-a-s-yan-sanayi-ve-tedarik-gelistirme-uzman-yardimcisi-2585242

 İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim