Devlet Personel Başkanlığı tarafından 24 Ekim 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için Çanakkale İl tarım Müdürlüğüne 4/B Sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre adaylardan aranan nitelikler ve başvuru tarihleri açıklandı ve tüm detaylar işte şöyle;

İLANIN DETAYLARI:

Tarım ve Orman Bakanlığı Çanakkale İl tarım Müdürlüğü sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin Esaslar çerçevesinde Sözleşmeli olarak istihdam yapacağını belirtti. Buna göre 1 kişilik boş kadro ile Gemi Adamı yapacağını ilan etti. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Tarım ve Orman Bakanlığı alımını yapacağı sözleşmeli personel adayından, En az lise ve dengi okul mezunu olmak, En az T.C. ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı Sınırlı Kaptan belgesine sahip olmak, Telsiz Cihazlarını kullanma yeterlilik belgesine sahip olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvelik soruşturmasu ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Sınav tarihi itibari ile 45 yaşını doldurmamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak gibinitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapaca kadaylar başvurularına 29 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 09 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğüne istenilen belgelerle beraber, İsmetpaşa Mah. Atatürk Caddesi No:33 ÇANAKKALE adresine şahsen yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın tam metni

Editör: TE Bilisim