Türkiye'nin en büyük yemek sipariş Sitesi yemeksepeti.com 2001 yılında kurularak 2015 yılında Delivery Hero  bünyesine katıldı.

Hızlı büyümesini gerçekleştiren Yemeksepeti personel alımları konusunda da önemli gelişmeler yaşandı. Türkiye'nin 69 ilinde Kıbrıs'ta bulunan restaurantlardan Online olarak yemek siparişi verebilmek imkanı sağlayan uygulamanın 25000 restoran ve 12 milyondan fazla kullanıcısı bulunuyor. Toplam ortalama sipariş sayısı günlük 450 bin olarak açıklandı. Günlük bir milyon tekil ziyaretçi alan yemeksepeti'nin kariyer Portalı üzerinden açıklanan personel alımı ilan sayısı 61 oldu.

KADROLAR;

Banabi Depo Sorumlusu, Proje Tele-Satış Uzman Yardımcısı, Talent Acquisition Executive, Satın Alma Uzmanı, Banabi Mağaza Müdürü, İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı, Tedarik Zinciri Uzmanı, Business Development Analyst kadrolarında alım olacak. Alım yapılacak kadroya başında dikkat çeken ünvanlarda motorlu kurye kadrosu bulunuyor. Motorlu kurye alımları İstanbul ilinde ve pek çok ilde görevlendirilecek. Başakşehir, İstinye, Göktürk Gebze Sakarya Beylikdüzü Atakent Bahçeşehir Esenler Ankara illerinde bana bir motorlu kurye alımı yapılacak. Adayların başvuruda istenilen genel şart arasında şu açıklamalar bulunuyor.

MOTORLU KURYE ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların motorlu kurye alımı başvurularında bulunabilmeleri için Daha önce kurye sektöründe iş tecrübesine sahip olmaları gerekmektedir. Bu yüzden A2 ehliyete sahip olmaları ve ekipman güvenliğine uygun davranmaları ve aracın güvenliğine dikkatli olarak kullanabilmeleri, Trafik kurallarına riayet göstermeleri, esnek çalışma saatlerine uyumlu olarak takım çalışmalarına uyumlu olmaları, gerek vardiyalı çalışma saatlerine uyum gösterebilen ve full time olarak istihdam edilebilmeleri için gerekli olan başvuru şartları arasındadır. Başvuru yapılan bölgeye  hakim olmaları Hgerekmektedir. Başvurular https://bit.ly/2LDD0oK adresi üzerinden yapılabilecek.

İŞİN OLSA