Yedaş Yeşilırmak Elektrik Dağıtım anonim şirketi resmi kariyer adresi üzerinden verdiği açık iş kadroları ile personel alımı yapacağını paylaştı. Yedaş Yeşilırmak Elektrik Dağıtım anonim şirketi tarafından verilen açık iş kadroları ve diğer bilgiler haberimizde verilmiştir. İşte alım detayları...

Yeşilırmak elektrik dağıtım şirketi hakkında bilgi vermek gerekirse; bulunduğu elektrik sektöründe konumunu ilerletmenin yanı sıra müşteri memnuniyetini arttırmak ve uluslararası alanda kurumsal yapı ile çalışmalarını gerçekleştirmek istemektedir. Çalışma ve faaliyetlerine devam etmek isteyen Yeşilırmak elektrik dağıtım firması bünyesine katılmak isteyen adaylar şirket tarafından verilmiş iş ilanlarına, başvuru için verilen kadrolara ve belirtilmiş diğer başvuru detaylarına aşağıdan ulaşabilirler.

 YEDAŞ ŞİRKETİ HANGİ KADROLAR İÇİN PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Yedaş Yeşilırmak Elektrik Dağıtım anonim şirketi tarafından verilen iş kadroları ise şöyledir; cbs saha görevlisi, scada yönetim uzmanı, proje kontrol ve onay mühendisi, proje mühendisi, depo sorumlusu, proje teknikeri gibi kadrolar için personel alımı yapılacaktır. Ayrıca Yedaş Yeşilırmak Elektrik Dağıtım anonim şirketi sadece Samsun ili üzerinden personel alımları gerçekleştirecektir.

YEDAŞ FİRMASINA NASIL İŞ BAŞVURUSU YAPILIR?

Yedaş Yeşilırmak Elektrik Dağıtım anonim şirketine iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar https://www.kariyer.net/firma-profil/yesilirmak-elektrik-dagitim-a-s-1590-41042 resmi kariyer adresi üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilirler. Adayların yapacakları işlem ilgili kariyer adresi üzerinden üye girişi yapmalı ve ya üye kayıt işleminin ardından güncel iş ilanlarını inceleyebilir ve iş başvuru aşamasına geçiş sağlayabilirler.

Editör: TE Bilisim