1976 yılında faaliyetlerine başlamış olan Yataş firması, bu faaliyet ve çalışmalarına devam edebilmek için personel alımı yapacağını kariyer adresi üzerinden duyurdu. Yataş firması bünyesinde görev almak isteyen adayların haberimiz aracılığı ile verdiğimiz kariyer adresine giderek incelemelerini yapabilirler. İşte alım detayları...

Yataş hakkında bilgi vermek gerekirse, şirket dünyanın bir çok alanına ihracat yaparak ürünlerini bir çok tüketiciye ulaştırmaktadır. Bu alandaki çalışmalarını sürdürmek için bünyesine personel dahil edecek olup, gerekli bilgiler aşağıda verilmiştir.

YATAŞ FİRMASININ PERSONEL ALIMI YAPACAĞI KADROLAR NEDİR?

Yataş firmasının personel alımı yapacağı kadrolar ise; lojistik operasyon uzman yardımcısı, yasal süreçler uzman yardımcısı, kurumsal iletişim uzmanı, ürün yönetim uzmanı, uluslararası satışlar uzmanı, kalite kontrol veril analisti, araştırma ve geliştirme mühendisi, iş zekası uzman yardımcısı, lojistik uzmanı, kalite kontrol mühendisi ve iş geliştirme yöneticisi gibi kadrolar için personel alımları yapılacaktır.

Yataş firması Kayseri ve İstanbul gibi bölgelerden personel alımı yapacağını ilan etmiştir. Firmanın açık kadrolarına nasıl iş başvurusunda bulunur?

YATAŞ İŞ BAŞVURU İŞLEMLERİ NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

Yataş açık iş kadrolarını resmi kariyer adresi aracılığı ile duyurmakta olup, adaylar iş başvuru işlemleri için ise https://www.kariyer.net/firma-profil/yatas-as-1994-10912 adresini kopyalayıp tarayıcıya yapıştırmalı ve açık güncel iş ilanlarını inceleyerek başvuru aşamasına geçmelidir. Başvuru için öncelik ile üye girişi yapılmalı ve ya üye kayıt işlemi önceden yapılmamış ise kayıt işlemi yapılarak daha sonrasında iş başvuru aşamasına geçilecektir.

Editör: TE Bilisim