Mobilya, aksesuar, yatak ve ev eşyaları denildiğinde akıllara ilk gelen firmalar arasında yer almakta olan Yataş Anonim Şirketi açık pozisyonları için personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Alım ilanları hakkında Yataş Anonim Şirketi resmi internet sitesi aracılığı ile adaylara bilgi verdiği gibi yine internet ortamından da açık pozisyonlar duyurulmaktadır.

Yataş Anonim Şirketi, interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamış olduğu pozisyonlara göre 50'e yakın açık pozisyon için çok sayıda personel alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlar için başvurular yapılacak.

Açık Pozisyon Sayısı: 50'ye Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Yataş Anonim Şirketi yayımlamış olduğu 50'ye yakın açık pozisyon için çok sayıda personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirilecek.

ÜRÜN YÖNETİCİSİ
ORGANİZASYON GELİŞİM ve SÜREÇ YÖNETİCİSİ
EĞİTİM MÜHENDİSİ
MAĞAZA SATIŞ TEMSİLCİSİ 
ÜRETİM PLANLAMA MÜHENDİSİ
İHRACAT BÖLGE YÖNETİCİSİ
LOJİSTİK SİSTEM GELİŞTİRME MÜHENDİSİ
GÖRSEL TASARIM UZMANI
ENGELLİ PERSONEL
BAKIM ONARIM MÜHENDİSİ
İDARİ İŞLER UZMANI

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere Yataş Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamış olduğu 50'ye yakın farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Yataş Anonim Şirketinin yayımlamış olduğu 50'ye yakın açık kadroya başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda yer alan linki takip ederek gerekli niteliklere uyum sağladıkları kadrolar için başvuru yapabilir.

https://goo.gl/7W1jNU