Ülkemizin önemli firmaları arasında yer alan mobilya ve tekstil ürünleri konusunda müşteri hacmini geliştiren Yataş Anonim Şirketi Türkiye'nin dört bir yanında faaliyetlerini sürdürmekte ve yeni yatırımlarını da gerçekleştirerek büyüme oranını artırmaktadır.

Buna göre açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlara personel alımı gerçekleştirmekte olan Yataş Anonim Şirketi ilanlarını nitelikler ve kadrolar dahilinde kariyer siteleri aracılığı ile yayımlamaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre Yataş Anonim Şirketinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki pozisyonlar ile başvuru detayları nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Yataş Anonim Şirketi iş ilanları için çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların pozisyonlara göre belirlenmiş asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, esnek çalışma saatlerine uygun olmak, yoğun tempoda çalışabilir olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak, bazı pozisyonlar için daha önce tecrübe sahibi olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki alınacak pozisyonlar nedir ve başvurular nasıl yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yataş Anonim Şirketi farklı pozisyonlara çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre alımlar lojistik uzmanı, kıdemli ürün yöneticisi uzmanı, bayi satış bölge yöneticisi, eğitim uzmanı, satış temsilcisi, kıdemli satın alma mühendisi, bakım onarım mühendisi, sistem geliştirme uzmanı, mağaza müdürü, mağaza müdür yardımcısı gibi pozisyonlara personel alımları yapılmaktadır. Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/G5FYt2 linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim