Türkiye’nin farklı illerinde bayileri bulunan ve otomotiv devleri arasında yer alan Ford, Volkwagen ve BMV markaları, belirtilen bayilerde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacaklarını açıkladı. İlgili ilanlar kariyer sitesinde yayınlanmış olup aşağıda yer alan şartları sağlayan adaylar online olarak başvuru yapabilmektedir.

BMW Hasar Takip Sorumlusu

İlgili alım için adayların 2 ya da 4 yıllık üniversite mezunu, Otomotiv, Sigorta, Servis, Yedek Parça ve/veya Hasar konularında kariyer hedefleyen, Tercihen Sigorta ve/veya Otomotiv sektörlerinde; Operasyon, Satış-Pazarlama, Müşteri ilişkileri yönetimi deneyimli, hasar bölümlerinde veya Exper bürolarında dosya takip deneyimi olan, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, erkek adaylar için Askerlik hizmetini tamamlamış şartlarını sağlaması istenmektedir.

İlgili ilana ulaşmak için: http://bit.ly/2RoYeur

Volkswagen Satış Danışmanı

İlanda yer alan şekli ile adayların Tercihen Üniversitelerin Mühendislik, Otomotiv, İşletme, bölümlerinden mezun, Otomotiv satışı konusunda minimum 2 yıl deneyimli, B sınıfı sürücü belgesi sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen, Avrupa yakasında ikamet eden, Askerliğini tamamlamış (Erkek adaylar için) şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İlana ulaşmak ve başvuru yapmak için: http://bit.ly/3aF80QI

Ford Satış Danışmanı

Alım için adayların En az Üniversite mezunu olması, satış konusunda tecrübeli veya bu alanda gelişmek istemesi MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen, B sınıfı ehliyet sahibi, Askerlik hizmetini tamamlamış, Seyahat engeli bulunmaması şartlarının sağlanması istenmektedir.

Başvuru yapmak için: http://bit.ly/2RlPmFM

Editör: TE Bilisim