Türkiye'nin operatör ve internet markası olarak bilinmekte olan en Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi yatırmlarına ve hizmetlerine ara vermeden devam ettiği gibi müşteri ilişkilerinin hızlı bir şekilde gelişmesi ve çözüme kavuşturulması için yeni perosnel alımları da gerçekleştirilmektedir.

Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi tarafından kamuoyuna duyurulan iş ilanlarına bakıldığında çok sayıda farklı pozisyon için personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi personel alımı detayları nedir.

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi
Alınacak Personel Sayısı: 90'a yakın
En Az Mezuniyet: Lise

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR

Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi tarafından internet aktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 90'a yakın ilan yayımlanmıştır. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacaktır.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Corporate Segment Senior Associate Manager
Teknik Destek L2 Müşteri Yetkilisi 
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi - RED (Engelli)
Long Term Intern (6months) - Sales / Terminal
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Engelli)
Marketing Manager – Residential Segmen
Marketing Snr.Assc. Manager-HVC Segment

Yukarıda ki pozisyonlar dahil olmak üzere 90'a yakın pozisyon için personel alımı yapılacaktır. Vodafone personel alımına başvurular nasıl yapılır.

BAŞVURULAR

Vodafone personel alımına başvuru yapmak ve Vodafone bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıda yer almakta olan linki takip ederek gerekli müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/oX9Km9
DİĞER İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim