Türkiye genelinde 81 il ve 900 ilçede mobil iletişim ağının öncü firmalarının iletişim merkezleri bulunuyor. Türkiye'nin kurumsal anlamda kırsal alanlarda dahi iletişimi sağlamak görevi bulunan telekominasyon firmaları personel kadrolarını da her geçen gün daha da arttırmak durumunda. Vodafone, Türk Telekom ve Türkcell personel alımı ilanlarında tecrübesiz ve tecrübeli adaylar, yeni mezun olanlar, herhangibi satış pazarlama, müşteri ilişkileri alanlarında iş arayanlar için açıklanmaya devam ediyor. Başvurular İŞKUR üzerinden ve kariyer portalları üzerinden yapılabilecek.

VODAFONE PERSONEL ALIMI;

Lise mezunu adayların başvuru yapabileceği alımların bulunduğu ilanlardan bir tanesi de Vodafone'den geldi. Mühendis, bilgi işlem personeli, satış temsilcisi, müşteri temsilcisi alanlarında alımlar yapılacak. Tüm ilanlara erişmek ve başvuru yapak için aşağıdaki linkten erişebilirler.

TÜRKCELL PERSONEL ALIMI İLANLARI;

Maaş haklarında en az 2 bin 324 tl ile en fazla 4 Bin Tl arasında olan adaylar Türkcell istihdamlarına başvuru yapabilecekler. Buna göre ilanlar İŞKUR üzerinden açıklandı. Satış temsilcisi, iletişim uzmanı, kasiyer alanlarında istihdamlar yapılacaktır. İlanlar şu şekildedir.

TÜRK TELEKOM PERSONEL ALIMLARI;

İŞKUR üzerinden açıklanan diğer ilanlardan bir tanesi de Türk Telekom'dan açıklandı. Elektrik teknikeri, bilgisayar teknolojisi, bilgisayar donanım, elektronik haberleşme alanlarında yeni alımlar yapılacak.İlanlar şu şekildedir.

Editör: TE Bilisim