Vodafone İngiliz merkezli kurulan bir telefon şirketidir. Ve şuan dünya genelinde en çok tanınan gsm operatörlerinden bir tanesidir. Şuan dünya genelinde 5 farklı kıtada aktif olarak hizmet veren Vodafone dünya da 30 farklı ülkenin yanı sıra Türkiye'de de uzun yıllardan beri hizmet vermektedir. Şu an Türkiye içerisindeki en büyük 2. operatör olan Vodafone yaklaşık olarak 20 milyon kullanıcı aboneliği bulunmaktadır. Ayrıca da Türkiye çapında 100 farklı noktada perakende mağazaya sahiptir.

Vodafone bugün 3300 kişilik dev kadrosu ile bu sene de Vodafone personel eleman iş ilanları sayfalarına eklediği duyurular ile kadrosunu yenileme çabasında. Yapacağı personel alımlarında başvuru yapan kişilere bazı pozisyonlar ile işe başlatmayı hedeflemektedir. Bu bahsettiğimiz pozisyonlardan bazıları ise; VAS ürün ve servis yöneticisi, teknoloji eğitimleri kıdemli uzmanı, BCO management senior specialist, BI sales reporting & analysis senior specialist , agile solutions senior specialist, public policy executive, BCO management senior specialist şeklindedir. Bu yazdığımız bu Vodafone personel eleman iş ilanlarından bazılarıdır. Ve daha fazla ilana ulaşmak isterseniz eğer sitemizi aktif olarak takip ediniz. Her gün yeni ve güncellenmiş haber portallarımız ile daha yeni haberlere ulaşın. İş sektöründe beklemeden en hızlı şekilde haberdar olun ki hayatınızdaki hayallerinize ulaşmanız bir o kadar kolay olsun.

Vodafone bu bahsedilen ilanlardaki pozisyonlar için de başvuru yapacak kişilerin taşıması gereken bazı nitelikleri belirtmiştir. Bu niteliklerden bazıları ise, kurumsal olarak temsil edebilecek yeteneğe sahip olan kişiler, insanlar arasındaki iletişim yeteneğinin güçlü olması, çalışma saatleri içerisinde esnekliğe yer verebilmesi ve de takım çalışmasına sahip olabilmesi ve bu ortamlarda çabuk uyum sağmayabilmesi şeklindedir.

Siz de eğer bu niteliklere sahip kişilerseniz daha ne duruyorsunuz.Alt kısımdaki bağlantıdan başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
http://www.kariyer.net/vodafone-telekomunikasyon-a-s-is-ilanlari-c1103-p1119/
Editör: TE Bilisim