Vodafone Personel Alımı İş İlanları 2016

Vodafone personel alımı yapıyor. Vodafone bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alıyor. Sizde Vodafone iş başvurusunda bulunmak için haberin devamını inceleyiniz.

Dünyanın en büyük iletişim devleri arasında yer alan Vodafone ülkemizde de milyonlarca kullanıcıya ulaşıyor. Merkezi İngiltere’de olan dev şirket ülkemizde de her yıl Vodafone İş ilanları ile personel alımı yapmaktadır. 2016 yılının ilk aylarında başlayan alımlara sürekli yeni ilanlar eklenmekte ve yıl sonuna kadar da alımlar devam etmektedir. Alımlarında personellerini titizlikle inceleyen firmada personel olmak hiç de kolay değildir. Bu nedenle başvuru yaparken iyi bir CV hazırlamak yararlı olacaktır.

2016 yılının son aylarında Vodafone İş ilanları ile kaç personel alımı yapılacağı konusunda henğz net bir bilgi verilmedi. Ancak firmanın açık ilanları hala bulunmaktadır. Şu anda açık olan ilanalr arasından siz de kendinize uygun bir ilana başvuru yapabilirsiniz. Bu ilanlarını her gün yenileyen ve her gün yenilerini ekleyen Vodafone firması alımlarını kaçırmamak için firmanın resmi internet sitesini ve sitemizi süekli olarak takipte kalabilirsiniz. İlanlar firmanın resmi internet sitesinde ve diğer kariyer sitelerinde yayınlamaktadır. Şu anda firmanın açık olan ilanları şu şekildedir;

- İZLEME UZMANI,

- ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ,

- BÖLGE SATIŞ YÖNETİCİSİ,

- MÜŞTERİ SERVİSLERİ UZMANI,

- TEKNOLOJİ EĞİTİMLERİ KIDEMLİ UZMANI,

- ÜRÜN VE SERVİSLER YÖNETİCİSİ.

Siz de 2016 Vodafone İş ilanları ile bu şirkette personel olmak istiyorsanız zaman kaybetmeden ilan şartlarını incelemeye başlayın. Siz de sürekli olarak sitemizi takip ederek firma tarafından verilen ilanlarından anında haberdar olma şansını yakalayabilirsiniz. Ancak ilan şartlarını taşımadığınız durumlarda kesinlikle başvuru yapmayın. Çünkü firmanın bu konuda kesin kuralları vardır ve o ilanın şartlarına uygun olmayan başvurular değerlendirmeye alınmamaktadır. Yapacağınız başvurularda bu durumu göz önünde bulundurmanızı ısrarla öneririz. Eğer ilan şartlarını taşıyorsanız hemen başvurunuzu yapabilirsiniz.

Vodafone Personel Alımı İş İlanları 2016 ilanına başvuruda bulunmak için alt kısımda verilen linki kullnabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/vodafone-telekomunikasyon-a-s-is-ilanlari-c1103-p1119/

Editör: TE Bilisim