Ülkemizin önde gelen operatör firmaları arasında yer almakta olan Vodafone Türkiye, bir çok bölgeye yeni yatırımlar yapmaya devam ettiği gibi müşteri memnuniyetini de yükseltmeye çalışmakta olan personel kadrosunu da aralıklarla yayımlamış olduğu ilanlar ile geliştirmektedir. Buna göre Vodafone Türkiye alanlara göre personel ilanlarını yayımlamakta olup şube ilanları için müracaatlarınızı işkur aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz. Genel müdürlük, stajyer ve üst düzey yetkili kadroları için Vodafone Türkiye personel alımı ilanları yayımlamaktadır. Peki son yayımlanan ilanlara göre hangi pozisyonlara personel alımı yapılıyor.

Alınacak Kadrolar Nelerdir?

Vodafone Türkiye tarafından alım yapılan alanlar pazarlama, İletişim Merkezleri, Kurumsal Fonksiyonlar, Perakende, Dijital, Serviços Partilhados Vodafone, Satış, Teknoloji, Vodafone Discover Tech Talent, Vodafone Discover Young Talent, Data Designer, Data Services Operations Senior Specialist gibi alanlar için atamalar yapılmaktadır. Peki adaylar bu kadrolara müracaat etmek isterse nasıl bir yol izlemesi gerekmektedir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Vodafone'nin personel alımı ilanlarına müracaat etmek isteyen adayların başvurularını https://bit.ly/32HnMa8 linki üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir. Buna göre ilgili linke girecek olan adaylar pozisyonları görüntüleyebilir, alanlara göre giriş yapabilir ve kendisine uygun olduğu pozisyon için CV'li müracaatını gerçekleştirebilir. Adayların pozisyonara müracaat ederken aranmakta olan şartları da kontrol etmesi faydalarına olacaktır.

https://bit.ly/32HnMa8

Editör: TE Bilisim