Ülkemizin önde gelen telekomünikasyon sektörü firmaları arasında yer almakta olan Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi bünyelerinde ki açık pozisyonlar için personel alımı yapmaya devam ediyor. Alım ilanları ve alımlar hakkında Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi adaylara bilgi verdiği gibi yine internet ortamı aracılığı ile adaylara açık pozisyonlar duyurulmaktadır.

Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketinin yayımlamış olduğu açık pozisyonlara bakıldığında kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda pozisyon için personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alınıyor.

Açık Pozisyon Sayısı: 55'e Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALINACAK


Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 55'e yakın pozisyon için personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Consumer Solutions Expert
Çağrı Merkezi Müşteri Yetkilisi
Fiber Rollout Senior Specialist
Datawarehosue Operations Senior Specialist
Database Operation Expert
Business Continuity Long Term Intern (6 months)
Technical Support Agent – Corporate
Central Network Quality Expert

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 55'e yakın kadro için Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi personel alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK

Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketinin yayımlamış olduğu 55'e yakın kadroya müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi ve gerekli nitelikleri öğrenerek yine aynı kanal üzerinden başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/CIJnw0