Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alım ilanları yayımlamakta ve duyurduğu açık pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Alımlar hakkında insan kaynakları bölümünden duyuru yapmakta olan Vodafone yine internet ortamı aracılığı ile de prsonel alımı gerçekleştirmektedir.

İnternet ortamı aracılığı ile yayımlanan 55'e yakın pozisyon için Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

Farklı Pozisyon Sayısı: 55'e Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALINACAK


Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi yayımladığı 55'e yakın pozisyona personel alımı gerçekleştirecek. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Consumer Solutions Expert
Çağrı Merkezi Müşteri Yetkilisi
Fiber Rollout Senior Specialist
Datawarehosue Operations Senior Specialist
Database Operation Expert
Business Continuity Long Term Intern (6 months)
Technical Support Agent – Corporate
Central Network Quality Expert

Yukarıda ki pozisyonlar başta 55'e yakın pozisyon için personel alımı gerçekleştirilecek.

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

55'e yakın pozisyon için personel alımı yapılacak. Peki nasıl başvuru yapılır. Aşağıda yer alan linki takip edecek olan adaylar hangi pozisyonlar için personel alımı yapıldığını ve nitelikleri öğrenerek aynı kanal üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/CIJnw0
Editör: TE Bilisim