Türkiye'nin dört bir yanında bulunan kaymakamlıklar görev ile faaliyetlerine devam ettiği gibi yine açık pozisyonları için aralıklarla geçici ya da daimi süreli kamu personeli alımları gerçekleştirmektedir. Geçtiğimiz günlerde Türkiye İş Kurumu Toplum Yararına Programlar TYP kapsamında toplam 509 personel ilanı yayımlandı.

İşin Olsa ekibi aracılığı ile yaptığımız haberlerde iki kaymakamlığın 509 kamu personeli alımı yapılacağını duyurmuştuk. Adaylarımızın yoğun talep göstermesi ile sizlere konu hakkında tüm detayları paylaşıyoruz. Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamlığı ve Şanlıurfa Ceylanpınar Kaymakamlığı 509 kamu personeli alımı detayları nedir?

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN YAPILACAK?

Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamlığı ve Şanlıurfa Ceylanpınar Kaymakamlığı 509 kamu personeli alımı ilanı yayımladı. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak? Buna göre alımlar sadece çevre temizliği pozisyonu için yapılacaktır. Çevre temizliği pozisyonuna geçici süreli istihdam etmek üzere 509 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. İşe başalyacak olan adaylar 15 Şubat 2018 tarihi itibari ile işe başlayacak olup görevler 9 Kasım 2018 itibari ile sona erecektir. Peki nasıl başvuru yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamlığı ve Şanlıurfa Ceylanpınar Kaymakamlığı 509 geçici kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak? Her hangi bir özel şart istenmiyor adayların en az ilkoku mezunu olması ve Şanlıurfa'da görev yapıyor olması gerekmektedir. Başvurular Şanlıurfa İŞKUR ya da ''https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx'' linkinden yapılmaktadır. Linkten başvuru yapmak için uygulama alanını çevre temizliği seçin ve arama yapınız. Son başvuru 6 Şubat 2018'dir.

Editör: TE Bilisim