Ülkemizin yerli markası olarak bilinen ve Türkiye pazarında uzun süredir satışlarını devam ettirdiği gibi yine yurt dışı piyasalarına da ihracat gerçekleştirmekte olan Vestel Anonim Şirketi büyüme oranlarını artırmakta olup yatırımlarına ara vermeden devam etmektedir.

Buna göre Vestel Anonim Şirketi yine açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için nitelikler belirlemekte ve ilanlarını hazırlayarak kariyer siteleri vasıtası ile kamuoyuna duyuru yapmaktadır. Vestel Anonim Şirketi tarafından yeni hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında yüzlerce personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Vestel Anonim Şirketi iş ilanları için yüzlerce personel alımı yapıyor. Peki Vestel Anonim Şirketi personel alımı detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, sorumluluk sahibi olması, bazı pozisyonları için vardiyalı sisteme uygun olmak, yoğun tempoda çalışabilir olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki pozisyonlar nedir? Nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Vestel Anonim Şirketi yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki pozisyonlar nedir? Buna göre yayımlanmış ilanlara bakıldığında Servis Denetim Uzmanı, Grafik Tasarım Teknikeri, Uygulama Mühendisi, Teknik Ürün Sorumlusu, Cep Telefonu Servis Operasyon Uzmanı, Mekanik Tasarım Teknikeri, Eğitmen, Satınalma Mühendisi, Mağaza Satış Temsilcisi vb. gibi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak? Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/BS9Rgt linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve müracaat bölümüne giderek istediği pozisyonları için başvurularını yapması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim