Ülkemizin teknoloji konusunda en önemli firmalardan bir tanesi olan ve yerli üretimi ile ülkemizi pek çok bölgede temsil etmeye devam eden Vestel pek çok ürünün üretimlerine devam etmektedir. Beyaz eşya ürünlerinin tamamından akıllı telefonlara kadar yeni üretimler gerçekleştirmekte olan Vestel, Zorlu Holding bünyesinde faaliyetlerine devam ederek yatırımlarını sürdürmekte ve personel alımlarını gerçekleştirmektedir.

Vestel personel alımı ilanları resmi internet sitesinde yer alan Vestel iş ilanları, Vestel kariyer bölümü aracılığı ile duyurulduğu gibi ine interaktif iş ilanları sitelerinden de duyurulmaktadır. İşin Olsa aracılığı ile Vestel'in yüzlerce eleman ve personel alımı ilanlarını sizler için birleştiriyoruz.

İLAN BİLGİSİ ve DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Vestel
Alınacak Personel: Çok Sayıda
Yayımlanan Farklı Pozisyon: 120'e Yakın

ALINACAK POZİSYONLAR

Vestel 120'e yakın pozisyon için yüzlerce personel ve eleman alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alınıyor?

Teknik Ürün Sorumlusu
Denetim Uzmanı
Grafik Tasarımcı
Laboratuvar Mühendisi
Mağaza Sorumlusu
Bayi Satış Temsilcisi
Merkez Servis Klima Teknisyeni (İstanbul)
Mağaza Satış Temsilcisi
Kalite Güvence Mühendisi

Yukarıda Vestel'in yayımlamış olduğu ilanlardan sadece birkaç tanesi verilmiş olup adayların ilanlara nasıl başvuru yapacağını da İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Vestel bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların öncelik aşağıda ki linki takip etmesi ve buradan tüm pozisyonları öğrenmesi gerekmektedir. Adaylar kendilerine uygun ilanlara bakara nitelikleri öğrenebilir ve başvurularını da gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/q9W5yi
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim