Vestel uzun yıllardır sektörde faaliyet ve hizmetlerine devam etmekte olup, bu hizmetlerine hız kesmeden devam etmek için farklı kadrolarda istihdam sağlamak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Sizlerde Vestel bünyesinde görev almak istiyorsanız iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

ALINACAK KADROLAR

Vestel bünyesinde görev almak isteyenler için alınacak kadrolar ise şöyledir; Vestel servis teknisyeni, teknik ürün sorumlusu, elektrik elektronik mühendisi, mekanik bakım teknisyeni, yazılım mühendisi gibi kadroları için personel alımı yapacağını ilan etti. Başvuru şartları nedir?

Bir çok kadro için personel alımı yapacağını duyuran Vestel'in tüm kadroları için yayınladığı başvuru şartları farklılık göstermektedir. Bunun için en net bilgiye Vestel kariyer adresinden ulaşabilirsiniz. Merkez servis teknisyeni kadrosu için verilen şartlar ise şöyledir; adayların en az meslek lisesi mezunu olması ve elektronik ürünlerin bakımı ve onarımı hakkında tecrübeli olması ya da yetiştirilmek üzere alınacak olması, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmanın yanı sıra src 4 belgesine sahip olması aranan şartlar arasında yer alıyor.

Ayrıca adaylardan ofis programlarını kullanıyor olması, askerlik görevini yerine getirmiş olmak Vestel'in bir kadrosu için aranan şartları arasında yer almaktadır.

VESTEL İŞ BAŞVURUSU NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

Vestel personel alımı için iş başvuruları alırken resmi kariyer adresi üzerinden faydalanmakta olup, https://www.kariyer.net/firma-profil/vestel-a-s-1115-1249 adresine giderek Vestel güncel iş ilanlarını inceleyebilir ve uygun olan iş kadrolarına iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim