Kamu ve özel sektörde 2020 Eylül ayının son ilanları açıklanmaya devam ediyor. Özel sektör alım ilanlarından bir tanesi de Türkiye'nin yerli teknoloji firması olan Vestel'den geldi. Farklı eğitim düzeylerinde gerçekleşecek olan alımlara başvurular nasıl yapılacak? Başvuru şartları nedir? Hangi kadrolarda alımlar yapılacak? Tüm bu soruların ayrıntıları şu şekildedir.

Başvurularda yeni mezun olan ve herhangi bir deneyimi olmayan yada deneyimi olan şeklinde iki farklı şekilde yapılabilecek. Vestel'de hali hali hazırda 16 bin kişi görev yapıyor. Arge, Üretim, yazılım, kalite, uygulama, otomasyon sistemleri, insan kaynakları ve müşteri hizmetleri alanlarında farklı kadrolar açıklanıyor.

KADROLAR;

Türkiye’nin yerli teknoloji firması Vestel yeni personel alımı ilanlarına başvurular internet ortamında yapılacak. Vestel Kariyer portalı üzerinden açıklanan iş ilanlarına göre merkez servis teknisyeni, stratejik planlama uzmanı, müşteri temsilcisi, bayi geliştirme uzmanı, finansal süreçler proje uzmanı, data scientist, kiralama uzmanı, eğitmen, lojistik uzmanı, dış ticaret ürün uzmanı, iş geliştirme destek elemanı,mağaza satış elemanı, genel başvuru, mekanik tasarım teknikeri, ihracat uygulama uzmanı, satış uzmanı, yazılım mühendisi, VTS satış uzmanı, bütçe kontrol raporlama sorumlusu, product manager, bilgisayar mühendisi ve elektrik elektronik mühendisi kadrolarında alım olacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Vestel Kariyerim'e üye olmak. Bunun için ad, soyad, email adres,, şifre bilgilerinin girişinin yapılması ile e-mail ve şifre bilgilerinin girişini yapmak. Deneyimli adaylar için https://www.vestelkariyer.com/is-ilanlari?kisi=ogrenci profesyonel ve iş tecrübesi olan adaylar için ise https://www.vestelkariyer.com/is-ilanlari?kisi=profesyonel adresini yeni tarayıcıdan açmak gereklidir.

SOSYAL İMKANLAR;

Çalışanlara ücretsiz yüksek lisans ve doktora yapma imkanı, Manisa ilinde Özyeğin Üniversitesi işbirliğinde eğitim alma imkanı, Yüksek lisans eğitimi almı çalışanlardan 294 saatlik eğitimler veriliyor. 


Editör: TE Bilisim