Ülkemizin en tanınır teknoloji satış mağazalarından bir tanesi olarak bilinen Vatan Bilgisayar Computer yurt genelinde şube açılışları yapmaya devam ettiği gibi açık pozisyonları içinde personel alımları gerçekleştirmektedir.

Vatan Bilgisayar personel alımı ilanları genel olarak resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları bölümü aracılığı ile duyurulduğu gibi yine interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de yayımlanmaktadır. İlgili ilanlar Vatan Bilgisayar tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna sunularak başvurular alınmaktadır. Yeni yayımlana ilanlara bakıldığında Vatan Bilgisar'ın personel alımı yaptığı görülmektedir.

DETAY

Alım Yapacak Firma: Vatan Bilgisayar
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 40'a Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Vatan Bilgisayar yurt geneli için yayımlamış olduğu 40'a yakın farklı pozisyona çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Peki Vatan Bilgisayar hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor, alım yapılacak pozisyonlar nelerdir.

Satış Elemanı, Müşteri Hizmetleri, Depo Elemanı, Genel Merkez, Çağrı Merkezi elemanı, Şef Yardımcısı, Denetim Elemanı, Mağazalar genel, Kasa elemanı vb. gibi pozisyonlar için personel alımı başvuruları kabul ediliyor. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR

Vatan Bilgisayar personel alımına ilişkin başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip etmesi ve buradan tüm pozisyonları görüntüleyerek istediği pozisyon için müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/yA8FI0

TÜM İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim