Ülkemizin teknoloji konusunda en büyük çalışmaları bulunan ve yurt geneli binlerce personeli bulunmakta olan Vatan Computer açık pozisyonları için yeni personel alımları gerçekleştirmektedir. Vatan Computer personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta ve yayımlanması için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir.

Vatan Bilgisayar tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli 50'ye yakın kadro için personel alımının yapılacağı görülmektedir. Peki Vatan Bilgisayar hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve personel alımları detayları nelerdir.

DETAY

Alım Yapacak Firma: Vatan Bilgisayar
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 50'e Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Yukarıda Vatan Bilgisayar'ın personel alımına ilişkin detaylar verilmiştir. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir.

KASA ELEMANI
SATIŞ ELEMANI
İŞE ALIM YÖNETİCİSİ
DEPO ELEMANI
TEKNİK SERVİS ELEMANI
SATIŞ ELEMANI VE KASİYER
ENGELLİ PERSONELİ
DEPO/ SEVKİYAT ŞOFÖRÜ
SEVKİYAT ELEMANI

Vatan Bilgisayar'ın alım yapacağı kadroların bazıları yukarıda verilmiştir. Pozisyonlar illere göre değişiklik göstermektedir. Peki Vatan Bilgisayar'ın personel alımı ilanına adaylar nasıl müracaat edebilir.

BAŞVURULAR

Vatan Bilgisayar personel alımı ilanlarını görüntülemek isteyen adayların aşağıda yer alan linki takip etmesi ve müracaatlarını buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir. İlgili link aracılığı ile aranacak pozisyonların şartlarını ve niteliklerini de adaylar görüntüleyebilir.

https://goo.gl/yA8FI0
TÜM İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim